Mekand logó
Bel- és kültéri árnyékolók
Tervezze meg a nyílászáró stílusához illő árnyékolót
Fedezze fel a lehetőségeket!

Árnyékolók

Az épületek nyílászáróin, üvegfelületein keresztül érkező hő és fény szabályozására a külső és belső mozgatható árnyékolók a leghatásosabbak. Az árnyékolók segítségével optimális fény és hőviszonyokat teremthetünk, csökkenthetjük a külső zajterhelést és megakadályozhatjuk a por bejutását az épületbe, valamint növelhetjük a lakásunk biztonságát is.
Ha nem a fából készült zsalugátereink vagy spalettáink mellett dönt, akkor ajánljuk a leggyakrabban választott műanyag redőnyöket, az alumínium redőnyöket, motoros redőnyöket, reluxákat, rolettákat , szúnyoghálókat és napellenzőket.

Redőny

A redőnyök alapanyaga jellemzően műanyag és alumínium, amely anyagok ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. A redőnyök különféle típusai közül választhatók a hagyományos redőny, az új típusú redőny, a belső tokos redőny, a vakolható tokos redőny , a félkörtokos redőny, valamint a szúnyoghálós redőny is.

árnyékolás redőny 02
árnyékolás reluxa 01

Reluxa

A belsőtéri árnyékolás egyik legelterjedtebb eszköze a reluxa. Népszerűségét annak köszönheti, hogy a reluxa lamelláinak forgatásával szabályozni tudjuk a bejövő fény mennyiségét, úgy hogy közben mégis megmarad a kilátásunk. Irodákban és alkásokban is nagyszerűen alkalmazható akár térleválasztóként is.

Roletta

Nagy előnye, hogy a belső ablakpárkány teljes egészében kihasználható, a légmozgás nem lebegteti. Fényzáró és fényáteresztő textillel kézileg működtethető. Kész szerkezeti felépítésének köszönhetően három fő típusra oszthatóak: hagyományos-rugós-, gyöngyzsinóros- és rugós-kiakasztó kivitelű (tetőtéri) roletta.

árnyékolás roletta 02
árnyékolás szalagfüggöny 01

Szalagfüggöny

Egyedi megoldást jelenthet nem csak egyenes, de ferde és íves felületek árnyékolására, valamint térelválasztására.
Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszti be. Szerelhető ablaknyílásra, mennyezetre egyszerű bepattintható tartólemezekkel, oldalfalra egyenes és ferde-síkban felfogó konzolokkal.

Szúnyogháló

A szúnyoghálók fix és mobil kivitelűek lehetnek. A mobil szúnyoghálóknál választhatjuk a rolós-, a pliszé-, az egyoldali rugós- és a kétoldali rugós szúnyoghálót.A fix keretes szúnyoghálónál megkülönböztetjük az egyszárnyú, fix keretes zsanéros szúnyoghálót és a kétszárnyú zsanéros szúnyoghálót.

árnyékolás szunyogháló 01

A helyszíni felmérésünk során az Ön elképzeléseinek megfelelő árnyékoló rendszert tervezzük a fa nyílászáróinkhoz.

Referenciák

Segíthetünk?

segithetunk

Az ajánlatkéréssel elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az ajánlatkérési igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

A Meland Kft. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Ingyenes konzultáció

konzultacio

A konzultáció kéréssel  elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője a konzultáció kérési igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

A Meland Kft. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.