Központ: +36/20-326-3020
Segíthetünk?

Fa nyílászárók árnyékolás

Redőny, szúnyoghló, reluxa, roletta, zsaluzia, szalagfüggöny főkép

Fa ablakok, ajtók árnyékolása

Az épületek nyílászáróin, üvegfelületein keresztül érkező hő és fény szabályozására a külső és belső mozgatható árnyékolók a leghatásosabbak. Az árnyékolók segítségével optimális fény és hőviszonyokat teremthetünk, csökkenthetjük a külső zajterhelést és megakadályozhatjuk a por bejutását az épületbe, valamint növelhetjük a lakásunk biztonságát is.

Ha nem a fából készült zsalugátereink vagy spalettáink mellett dönt, akkor ajánljuk a leggyakrabban választott műanyag redőnyöket, az alumínium redőnyöket, motoros redőnyöket, reluxákat, rolettákat , szúnyoghálókat és napellenzőket.

Redőny, Reluxa, Roletta, Szúnyogháló, Zsaluzia, Szalagfüggöny

Redőny

A redőnyök alapanyaga jellemzően műanyag és alumínium, amely anyagok ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, így hosszú távú megoldást jelentenek az épület árnyékolására.
A redőnyök különféle típusai közül választhatók a hagyományos redőny, az új típusú redőny, a belső tokos redőny, a vakolható tokos redőny , a félkörtokos redőny, valamint a szúnyoghálós redőny is.

A redőnyök le- és felhúzása általában gurtnival vagy zsinórral történik, de lehetőség van a redőnyök beépített csőmotor segítségével történő mozgatására is. A motor vezérlése kapcsolóval, programozható időkapcsolóval, illetve távirányítóval történhet.

Reluxa

A belsőtéri árnyékolás egyik legelterjedtebb eszköze a reluxa. Népszerűségét annak köszönheti, hogy a reluxa lamelláinak forgatásával szabályozni tudjuk a bejövő fény mennyiségét, úgy hogy közben mégis megmarad a kilátásunk. Irodákban és alkásokban is nagyszerűen alkalmazható akár térleválasztóként is.

Az átlátszó forgatópálcával, automata zsinórrögzítővel felszerelt reluxák bukó és nyíló ablakokra, ajtókra feszített kivitelben, míg két üvegfelület közé szerelve hajlékony tengely-kivitelezéssel készülnek. A feszítő zsinór az ablak buktatásakor is az ablak síkjával párhuzamosan tartja a reluxát.

Roletták

Nagy előnye, hogy a belső ablakpárkány teljes egészében kihasználható, a légmozgás nem lebegteti. Fényzáró és fényáteresztő textillel kézileg működtethető. Esztétikus megjelenése miatt közkedvelt árnyékoló lakásban, irodákban és közintézményekben.

Kész szerkezeti felépítésének köszönhetően három fő típusra oszthatóak:hagyományos-rugós-, gyöngyzsinóros-, és rugós-kiakasztó kivitelű (tetőtéri) roletta.

Szalagfüggöny

Egyedi megoldást jelenthet nem csak egyenes, de ferde és íves felületek árnyékolására, valamint térelválasztására.
Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszti be.

Szerelhető ablaknyílásra, mennyezetre egyszerű bepattintható tartólemezekkel, oldalfalra egyenes és ferde-síkban felfogó konzolokkal. A szalagfüggöny lamellák UV-stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, így különösebb tisztán-tartást nem igényelnek.

Zsaluzia

Az alumínium zsaluzia kiemelkedően előnyös tulajdonságai révén az egyik legsokoldalúbban felhasználható, rendkívül korszerű árnyékoló szerkezet.
Széles lamellái, melyek belülről a kívánt szögben állíthatók, minden napszakban gondoskodnak a helység megfelelő fényviszonyairól.További előnye, hogy véd a nem kívánt bepillantástól úgy, hogy közben szabad kilátást biztosít.

Szúnyogháló

A szúnyoghálók fix és mobil kivitelűek lehetnek. A mobil szúnyoghálóknál választhatjuk a rolós-, a pliszé-, az egyoldali rugós- és a kétoldali rugós szúnyoghálót.

A fix keretes szúnyoghálónál megkülönböztetjük az egyszárnyú, fix keretes zsanéros szúnyoghálót és a kétszárnyú zsanéros szúnyoghálót.

A helyszíni felmérésünk során az Ön elképzeléseinek megfelelő árnyékoló rendszert tervezzük a fa nyílászáróinkhoz.

Fa nyílászárók árnyékolása galéria

Nézze meg a teljes galériánkat is!

Miért bennünket válasszon!

Mi gyártók és nem kereskedők vagyunk.

Amikor az ár, a minőség és a kényelem számít akkor a piacon verhetetlenek vagyunk.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

A helyszíni felmérést, az egyedi tervezést, a gyártást, és a helyszíni beszerelést jól képzett kollégáink végzik.

Ablakainkat, ajtóinkat mi gyártjuk.

Ez lehetővé teszi a legnagyobb odafigyelést és biztosítja a legjobb minőséget az Ön számára a gyártás során

Értéknövekedés.

Az általunk gyártott nyílászárók növelik az Ön házának/lakásának értékét

Időt és pénz takarít meg.

Csak ki kell választania az Önnek megfelelő ajtót, ablakot és utána már már mindent mi intézünk Ön helyett.

Kérdezzen bátran

* A mező kötelezően kitöltendő.


A Meland Kft. az Ön adatait bíztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.