Központ: +36/20-326-3020
Segíthetünk?

Fa nyílászárók, faburkolatok, beépített bútorok, kerítések

Fa teraszburkolat fő

Mindenmás fából

Vállalkozásunk fő profilja a tömör-fa nyílászárók gyártása mellet a fából készült egyedi termékek gyártása.
Mindent mit fából gyártani lehet azt mi az Ön elképzelése szerint legyártjuk.

Minőségi fa korlátaink, kerítéseink, terasz burkolataink, fal- és radiátorburkolataink, beépített bútoraink, konyhabútoraink egységesen kiváló minőségben készülnek és a lehető legnagyobb mértékben stílusban, színben, formában és hangulatban illeszkednek a nyílászáróinkhoz.

Fa korlát, kerítés

Fa kerités, korlát 1.kép

A természetközeli építészet kiemelt szerepet tulajdonit a természetes építőanyagoknak így a fának is. Az egyedi gyártású külső fa korlátok, fakerítések harmonikusan illeszkednek a természetes környezetbe.

A külső egyedileg gyártott fa kerítés és fa külső korlát mindig az adott házhoz készül a megrendelő által kiválasztott faanyagból. Leggyakrabban fenyőből gyártjuk, de használhatunk bükk, tölgy vagy akár akácot is.

Kihasználva a fa adottságait a kerítésünk vagy a teraszkorlátunk lehet szellős, zárt vagy zártnak látszó kivitelű, anélkül hogy a nagy összefüggő felület nyomasztólag hatna ránk.

Az egyedi fából készült külső teraszkorlátok kiemelik a házunk homlokzatát teljesen egyedivé tévé a megjelenésüket. Széles forma, szín és mintaválaszték áll rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk a nekünk megfelelő tökélest korlátot.

Akárcsak a fa nyílászáróinknál így a kerítésünk és a külső teraszkorlátunk esetében is az egyik legfontosabb dolog a fa anyag megfelelő felületvédelme. A felületkezeléshez kiváló minőségű vizes-bázisú vastaglazúrt használunk, minimum két rétegben, amit nagy nyomással viszünk fel a felületre.

Fontos megemlíteni, hogy a fa anyagok két-három évenként igénylik a felületkezelés karbantartását.

Terasz burkolat

Fa teraszburkolat 1.kép

A természetes anyagok felhasználásával fából készült terasz melegséget, otthonosságot és természetességet sugároz. Ezt az érzetet tovább tudjuk fokozni ha teraszunkra fából készült bútorokat is elhelyezünk.

Az egyre népszerűbb kültéri faburkolat a legkisebb teraszt vagy kertet is egyedivé változtatja, ahol jó érzéssel töltünk el akár órákat is.

A külső fa burkolatok nem csak a teraszunkon használhatók, hanem biztonságos, csúszásmentes burkolata a medencénk körüli járófelületeknek és a kerti ösvényeknek is.

A tömörfa teraszburkolatok tartóssága és élettartama fafajonként változik. A fa teraszburkolat készülhet egzotikus fából, akár a nálunk leggyakrabban használt fafajtákból is az Ön választása szerint.

Mivel a fa élő anyag, ezért a kültéri fa teraszoknál különösen figyelni kell a fa felületkezelésére.
Habár rendkívül ellenálló a korhadással és a kártevőkkel szemben és jól tűri az időjárás viszontagságait is, nedvszívó tulajdonsága miatt a fa teraszburkolat nedvességtartalma nagy átlagban megegyezik a környezet relatív páratartalmával, ezért a fa teraszburkolat várható élettartama nemcsak a beépítés szakszerűségétől, hanem a faanyagvédelemtől is függ.

Erre már sokféle felületkezelési módszert kidolgoztak, Önnek már csak ki kell választani az Önnek megfelelő legjobb megoldást.

Fa beépített bútor, konyhabútor

Fa konyhabútor, beépített bútor 8.kép

A lakás enteriőrjének kialakításának egyik legfontosabb része a bútor. Az általunk gyártott egyedi tervezésű bútorok formavilágukban, stílusukban és anyagukban tökéletesen fognak igazodni az Ön elképzeléséhez.

Fa nyílászárók mellet gyártunk még konyhabútorokat, beépített szekrényeket, kamrapolcokat, komódokat, gardróbszobákat, toló-ajtós szekrényéket, fürdőszoba bútorokat és még mindent amire Önnek az otthonában szüksége lehet.

Elsősorban tömör-fával, illetve színfurnéros bútorlapokkal dolgozunk, de ha Ön más fajta alapanyagot képzelt el jövendő bútorának pl. MDF lap, laminált vagy vákuumfóliás bútorlap vagy akár táblásított faanyag, akkor természetesen az Ön által kiválasztott anyagból dolgozunk.

Az általunk gyártott bútorok, konyhabútorok hosszú élettartamát a felhasznált magas minőségű fa anyag és a legjobb minőségű bútorvasalatok, bútorszerelvények biztosítják.

Konyhabútor tervezésénél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az adott térben a legjobb konyhatechnológiai elrendezést párosítsuk a megfelelő ergonómiai elrendezéssel

Fa radiátorburkolat, falburkolat

Fa radiátorburkolat, falburkolat 2.kép

A központi fűtés radiátorai nem mindig illeszkednek a lakás hangulatához, különösen a klasszikus stílusú műemléki lakások esetében., de ez igaz egy minimál stílusú vagy távol-keleti hangalatú lakásra is. A radiátor cseréje viszonylag drága megoldás erre a problémára.

A radiátorburkolat segítségével ezt a problémát áthidalhatjuk és nem mellesleg egy új stílust is adunk a radiátornak.

A radiátor általában az ablakok előtt található, így azonnal adódik a lehetőség, hogy magát a radiátorburkolatot az ablak dizájnjával készítsük el, és így egy tökéletesen egyező látványvilágot hozzunk létre.

Az eltakarni kívánt radiátort egy keretes burkolattal fedjük el, így bútorjellegű külsőt adva a radiátornak. A meleg levegő áramlásának biztosítására a burkolat tetején alakítunk ki nyílásokat vagy perforált lemezből készítjük el a burkolat egy részét.

A radiátorburkolatot célszerű az ablak anyagából készíteni fából esetleg furnéros bútorlapból, de használhatunk különféle dekor anyagokat is.

Fontos megemlíteni, hogy a kész radiátorburkolat befolyásolja a radiátor hatásfokát, mivel gátolja a levegő szabad áramlását és a hősugárzást.

Nézze meg a teljes galériánkat is!

Miért bennünket válasszon!

Mi gyártók és nem kereskedők vagyunk.

Amikor az ár, a minőség és a kényelem számít akkor a piacon verhetetlenek vagyunk.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

A helyszíni felmérést, az egyedi tervezést, a gyártást, és a helyszíni beszerelést jól képzett kollégáink végzik.

Ablakainkat, ajtóinkat mi gyártjuk.

Ez lehetővé teszi a legnagyobb odafigyelést és biztosítja a legjobb minőséget az Ön számára a gyártás során

Értéknövekedés.

Az általunk gyártott nyílászárók növelik az Ön házának/lakásának értékét

Időt és pénz takarít meg.

Csak ki kell választania az Önnek megfelelő ajtót, ablakot és utána már már mindent mi intézünk Ön helyett.

Kérdezzen bátran

* A mező kötelezően kitöltendő.


A Meland Kft. az Ön adatait bíztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.