Mekand logó
Rólunk
Mi gyártók és nem kereskedők vagyunk

Meland Ajtó-Ablak Centrum

A Meland Kft. jogelődje 1994-ben családi vállalkozásként indult, de a sikeres működésnek és a növekedés gyors ütemének köszönhetően 2010-ben megtörtént a vállalkozás átalakulása.

A hatékony növekedést annak is köszönhetjük, hogy asztalos üzemünkben a lehetőséghez mérten mindig a legfejlettebb technológiát alkalmazzuk. Ez az igényesség jelentkezik partnereink és beszállítóink kiválasztásában is, aki a saját területükön piacvezető pozícióval rendelkeznek.

Fő tevékenységi körünk a fa kültéri- és beltéri nyílászárók gyártása.
Idetartoznak az ablakok, a kül- és beltéri bejárati ajtók, teraszajtók, emelő tolóajtók, beltéri ajtók és zsalugáterek, amelyeket akár hagyományos akár modern dizájnnal készítünk. A magas minőséget hordozó munkáinknak köszönhetően nagyon sok megkeresésünk van a műemlék vagy műemlék jellegű nyílászárók felújítására és gyártására egyaránt.

Kültéri és beltéri ajtajainknak a formakatalógusa 70 egyedi mintát tartalmaz, de ha Ön ezek közül sem találja meg a keresett mintát, akkor a Önnel együtt közösen megtervezzük az Ön általa elképzelt új mintát.

A minőségi nyílászárókhoz különböző kiegészítőkkel szolgálunk, mint például kilincsek, párkányok, spaletták, zsalugáterek és szúnyoghálók.

Vevőink elégedettsége és igénye profilbővítést eredményezett amelynek hatására ma már fából szinte minden terméket gyártunk.
Ezek közül is kiemelkedik a beépített szobabútor és konyhabútor gyártás, a betonra és vasszerkezetre szerelt lépcsők kialakítása, a faterasz, fakorlát építés, pergola és árnyékoló készítés.

A Meland Kft. igen magas minőséget kínál stabil háttérrel, megfizethető áron, 5 év garanciával és mindezt teljes körű szolgáltatással.

Tekintse meg és termék galériánkat :

Segíthetünk?

segithetunk

Az ajánlatkéréssel elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője az ajánlatkérési igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

A Meland Kft. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.

Ingyenes konzultáció

konzultacio

A konzultáció kéréssel  elfogadom és hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat a weboldal adatkezelője a konzultáció kérési igényemre való reagáláshoz az adatkezelési tájékoztató szerint felhasználja.

A Meland Kft. az Ön adatait biztonságban tartja és nem osztja meg senkivel.